درود ملت هميشه حاضر در بازار وهمآلود بحث و سياست هاي جهاني.! چند سطري از ديدگاه من نيز بخوانيد.  کسانيکه براي دفاع از کشور و حفظ تماميت ارضي شان نقشه طرح ميکنند و شبانه روز بدون مدعا و با کمترين معاش در سنگر ها پر مشقت عليه وحشتگران توطئه و فجايع مي جنگند، با کسانيکه براي منفعت کشور شان ملت هاي ديگر را به خاک و خون يکسان مي کنند هيچگاه برابر نبوده و در مقابل عدالت الهي سر انجام بدگونه واژگون مي گردند.  من به تاريخ پنج هزار ساله و لشکر کشي و چه بوديم و چه شديم نمي پردازم. همچنان از اشخاص و افراد خاصي هم نام نميبرم،  چون قهرمان و فاتح يک جامعه به جامعه ديگر  و خلاف کاري بيش نيست و اين را به وضاحت همه ميدانند.  ولي چيزي را که من تا امروز منحيث يک شهروند عادي و بيطرف در اذهان مردم ملاحظه کرده ام اين است که در کل ملت فقير و با همت افغانستان در هيچ گذر تاريخ با فشار تمام مشکلات نه زير بار همسايگان رفته اند و نه زير بار خودکامگي غرب و شرق، درست است هر نابساماني که به اين درخت تنومند پيش آمده، دسته تبر بيگانگان از شاخه هاي خشکيده خودش بوده، و هر سنگ که به سرش حواله شده از دامن کوه هاي سر به فلکش است. اما نه درخت تنومند اش از رشد مانده و نه رانشي به ستيغ کوه اش آمده. خطاب من براي عام مردم اين است که در خاک ما ديگر جاي نمانده است که خون نريخته باشد و انساني را سراغ ندارم که در حق اش ظلم صورت نگرفته باشد. ما آماري قرباني دادن را تا قيامت در اين چند دهه ي اخير تکميل کرده ايم، القاب انقلابي، القاب شهيد پرور، و هر آنچه که مربوط به کشت و خون است را بگذريد به کسانيکه از اين اسما سود جستن و امروز صاحب قدرت هاي کاذب اند. ديگر به القاب ‌علم پرور، هنر پرور، فرهنگ پرور و صدها همچو اين که پيام پيشرفت و تعالي دارد بپردازيد و جامه عمل بپوشانيد. با احترام به تمام جوامع کشور هاي جهان امروز ما از اعتبار قابل توجه در سطح دنيا برخوردار نيستم. بيسوادي؛ جنگ؛ مواد مخدر، قانون شکني، فقر و مورد مشابه ديگر که در اينجا لازم بذکر نمي بينم. اعتماد ما را شديداً صدمه زده است. التماس من اين است که: هر فرد جامعه در حقيقت خودش يک انديشه، يک تغير و يک حرکت است به شرط که ما به خودمان؛ به همنوع مان؛ به دين مان، به کشور مان صادق باشيم. تا صلح،امينت، پيشرفت و بالاخره رسيدن به رفاه اجتماعي از نهاد خود مان شکل نگيرد، به دست رنج دهقان بيگانه انبار مان روي غله را نمي بيند. از مرده باد و زنده باد به دستور غريبه ها بگذريد. آنها به مردگان شان قبرستان هاي پر از گل و سبزه ساخته اند و زندگان شان در فکر درنورديدن کهکشان راه شيري هستند. لطفا بيدار شويد.! انقلابي و احساساتي نه، از راه علم و دانش، و همديگر پذيري. مجاهدت را در کار و عمل به اثبات برسانيد. تا شکوفايي به ارمغان بياوريد و پيش خداوند و خلق اش رستگار شويد. با ارادت #احمدمحمودامپراطور

درود ملت هميشه حاضر در بازار وهمآلود بحث و سياست هاي جهاني.!
چند سطري از ديدگاه من نيز بخوانيد.

کسانيکه براي دفاع از کشور و حفظ تماميت ارضي شان نقشه طرح ميکنند و شبانه روز بدون مدعا و با کمترين معاش در سنگر ها پر مشقت عليه وحشتگران توطئه و فجايع مي جنگند، با کسانيکه براي منفعت کشور شان ملت هاي ديگر را به خاک و خون يکسان مي کنند هيچگاه برابر نبوده و در مقابل عدالت الهي سر انجام بدگونه واژگون مي گردند.

من به تاريخ پنج هزار ساله و لشکر کشي و چه بوديم و چه شديم نمي پردازم.
همچنان از اشخاص و افراد خاصي هم نام نميبرم،

چون قهرمان و فاتح يک جامعه به جامعه ديگر و خلاف کاري بيش نيست و اين را به وضاحت همه ميدانند.

ولي چيزي را که من تا امروز منحيث يک شهروند عادي و بيطرف در اذهان مردم ملاحظه کرده ام اين است که در کل ملت فقير و با همت افغانستان در هيچ گذر تاريخ با فشار تمام مشکلات نه زير بار همسايگان رفته اند و نه زير بار خودکامگي غرب و شرق، درست است هر نابساماني که به اين درخت تنومند پيش آمده،
دسته تبر بيگانگان از شاخه هاي خشکيده خودش بوده،
و هر سنگ که به سرش حواله شده از دامن کوه هاي سر به فلکش است.
اما نه درخت تنومند اش از رشد مانده و نه رانشي به ستيغ کوه اش آمده.
خطاب من براي عام مردم اين است که در خاک ما ديگر جاي نمانده است که خون نريخته باشد و انساني را سراغ ندارم که در حق اش ظلم صورت نگرفته باشد.
ما آماري قرباني دادن را تا قيامت در اين چند دهه ي اخير تکميل کرده ايم،
القاب انقلابي، القاب شهيد پرور، و هر آنچه که مربوط به کشت و خون است را بگذريد به کسانيکه از اين اسما سود جستن و امروز صاحب قدرت هاي کاذب اند.
ديگر به القاب ‌علم پرور، هنر پرور، فرهنگ پرور و صدها همچو اين که پيام پيشرفت و تعالي دارد بپردازيد و جامه عمل بپوشانيد.
با احترام به تمام جوامع کشور هاي جهان
امروز ما از اعتبار قابل توجه در سطح دنيا برخوردار نيستم.
بيسوادي؛ جنگ؛ مواد مخدر، قانون شکني، فقر و مورد مشابه ديگر که در اينجا لازم بذکر نمي بينم.
اعتماد ما را شديداً صدمه زده است.
التماس من اين است که:
هر فرد جامعه در حقيقت خودش يک انديشه، يک تغير و يک حرکت است به شرط که ما به خودمان؛ به همنوع مان؛ به دين مان، به کشور مان صادق باشيم.
تا صلح،امينت، پيشرفت و بالاخره رسيدن به رفاه اجتماعي از نهاد خود مان شکل نگيرد، به دست رنج دهقان بيگانه انبار مان روي غله را نمي بيند.
از مرده باد و زنده باد به دستور غريبه ها بگذريد.
آنها به مردگان شان قبرستان هاي پر از گل و سبزه ساخته اند
و زندگان شان در فکر درنورديدن کهکشان راه شيري هستند.
لطفا بيدار شويد.!
انقلابي و احساساتي نه،
از راه علم و دانش، و همديگر پذيري.
مجاهدت را در کار و عمل به اثبات برسانيد.
تا شکوفايي به ارمغان بياوريد و پيش خداوند و خلق اش رستگار شويد.
با ارادت
#احمدمحمودامپراطور

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Cynthia ثبت پستانداران ایران من رضا هستم مجله جراحی زیبایی بینی آناتجهیز/گلاب گیری کاشان رزین سختی گیر Dale آموزش زبان انگلیسی بافندگان فرش ماشینی