در گلشـــــــن بهــــــــار خودم ميزنم قدم با عــــــزت و وقـــــــار خودم ميزنم قدم  صبح اميد و چشمه ي خورشيد اگر نبود در شـــــامگاهي تـــــار خودم ميزنم قدم   فــــکرم به کار و بارِ بد و ناپسند نيست  بـــا طفلِ ني ســـــــوار خودم ميزنم قدم  کارم کهِ نيست از همـــــه بيکار تر منم  ليــــکن به کار و بــــار خودم ميزنم قدم  خودکـــار و پنسل و قلــــم ني نداشتـــــم در صفحه با شـــــــرار خودم ميزنم قدم  در شهر ما که حادثــه بسيار خفته است  امــــــا به اعتبــــــــــار خودم ميزنم قدم  رويم نشد بسوي اروپـــــا و ملک غيــر  در گــــرد و خاکِ شار خودم ميزنم قدم  فکر دوچرخه و غــــم موتر ندارم هيچ  با پـــــــــاي روزگـــار خودم ميزنم قدم  همچون ملا وســـــــوسه ي حور نيستم  با يــــار کهنـــــــه کار خودم ميزنم قدم  مستم ز بـاده ي هنر و نشــــــه ي کلام  در طبــــع پر خمـــــار خودم ميزنم قدم مرگـــــم اگر فرا نرســــد در بهــــار نو  در دشتِ لالــــــــه زار خودم ميزنم قدم  از هشت و دو و يــازده و نو گذشتـه ام  بــــا واحــــــدِ شمــــار خودم ميزنم قدم  گفتــــــم بيـــــا نيامدي حالا که مرده ام  در پشته ي مــــــــزار خودم ميزنم قدم  محمود در تجمـع ابيــــــات دلپـــــــذير  در جمعي هـــــم قطار خودم ميزنم قدم  ------------------------------------ بامداد شنبه 18 حوت 1397 خورشيدي که برابر ميشود به 09 مارچ 2019 ترسايي سرودم  احمد محمود امپراطور

در گلشـــــــن بهــــــــار خودم ميزنم قدم

با عــــــزت و وقـــــــار خودم ميزنم قدم

صبح اميد و چشمه ي خورشيد اگر نبود

در شـــــامگاهي تـــــار خودم ميزنم قدم

فــــکرم به کار و بارِ بد و ناپسند نيست

بـــا طفلِ ني ســـــــوار خودم ميزنم قدم

کارم کهِ نيست از همـــــه بيکار تر منم

ليــــکن به کار و بــــار خودم ميزنم قدم

خودکـــار و پنسل و قلــــم ني نداشتـــــم

در صفحه با شـــــــرار خودم ميزنم قدم

در شهر ما که حادثــه بسيار خفته است

امــــــا به اعتبــــــــــار خودم ميزنم قدم

رويم نشد بسوي اروپـــــا و ملک غيــر

در گــــرد و خاکِ شار خودم ميزنم قدم

فکر دوچرخه و غــــم موتر ندارم هيچ

با پـــــــــاي روزگـــار خودم ميزنم قدم

همچون ملا وســـــــوسه ي حور نيستم

با يــــار کهنـــــــه کار خودم ميزنم قدم

مستم ز بـاده ي هنر و نشــــــه ي کلام

در طبــــع پر خمـــــار خودم ميزنم قدم

مرگـــــم اگر فرا نرســــد در بهــــار نو

در دشتِ لالــــــــه زار خودم ميزنم قدم

از هشت و دو و يــازده و نو گذشتـه ام

بــــا واحــــــدِ شمــــار خودم ميزنم قدم

گفتــــــم بيـــــا نيامدي حالا که مرده ام

در پشته ي مــــــــزار خودم ميزنم قدم

محمود در تجمـع ابيــــــات دلپـــــــذير

در جمعي هـــــم قطار خودم ميزنم قدم

------------------------------------

بامداد شنبه 18 حوت 1397 خورشيدي

که برابر ميشود به 09 مارچ 2019 ترسايي

سرودم

احمد محمود امپراطور

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کلینیک پوست و مو مارال Joseph کلیپ دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. آشپزخانه من طراحی سوله | محاسبات سازه سوله با نرم افزار SAP2000 دفاع ازخود و رزم (حامدرحیمی پنجکی) brokersbacklink Zachary novinwood کرد موزیک