اي شوخ نازدانــــه ي حاضر جواب من اي آنکه نيمــه شب تو بيايي بخواب من پر گشتـــــــه است نام تو اندر کتاب من بدونِ سيـــخ و کـــوره کشيدي کباب من بر گو که تا کجا کشد اين اضطراب من ------------------------------------- تا چشمـکي به چشـــــمِ منِ بينــوا زدي در جز و مّــــدي خونِ دلِ من شنا زدي زخمِ دگـــــر به زخمي دلِ بي دوا زدي اي جان من به خانه ي خورشيد پا زدي خاکم به ســر نموده اي شرزه عقاب من ------------------------------------- هـــر بــــار جلوه ات به نظر ميرسد مرا دلتنــــگي ها به شمس و قمر ميرسد مرا شعــــــله به کارگــــــاه جگر ميرسد مرا تا مــــــرزِ مرگ عـــزمِ سفر ميرسد مرا تاکي به خاک ريــزي تو جامِ شراب من ------------------------------------- گفتم بيـــــا نيــامدي گفتي نصيب نيست ديدار ما به شهــــــرِ دگر دلفريب نيست در باغِ غيــــر گرچه مرا عندليب نيست لعلت ببوسم حاجتِ خرما و سيب نيست اي عطر بيز گيسويي عارض گلاب من ------------------------------------- تيـــــر ام ز شـاًن و دبدبه و لذت و حشم پايـــــــم فتــاده در رهي عشقِ تو بد رقم اي پادشـــــاهي من ز سر لطف کن کرم بي مرگ منــــــزوي نشـــوم در غمِ عدم کوک است هر کجــــــا سخنِ انقلاب من ------------------------------------- سر در رهي تو از دل و از جان فدا کنم تا پا گــــــذاري خـــــاک رهت توتيا کنم رويي نيــــکو و پاک تو قبــــــله نما کنم در کنجِ خانقـــــــــاهِ تــــو رود و دعا کنم مستحسنِ وجــــاهتِ نيــــک انتخاب من ------------------------------------- بالِ خيال و حوصـــله ي من شکسته ي تـــــــارِ ادايي تــــاب و توانم گسسته ي بــــارِ دگر تو با رقبـــــــاء يم نشسته ي ديگر چه خواهي از منِ دلداده خسته ي اي آتشيــــــــن تحـــــرکِ افـراسياب من ------------------------------------- بي تو بهـــار را چه کنــــــم من خزانيم در آتشِ درون خــــــود آتشـــفشـــــــانيم دل ميکند به تـــــرکِ تو پــــا در ميانيم بيت همچــــو آب ميـــــرود از بيکرانيم يکبـــــــار هم ندادي تو ظالم جواب من ------------------------------------- بهـــــر خدا به جــــــان کسي قاتلم نکن در اين دو روزه زندگي بي حاصلم نکن با اين همـــــــــه کتاب و قلم جاهلم نکن در پشتِ کوچــــه و درِ خود سايـلم نکن مرهـــــم بني به زخـــمِ کهن التهاب من ------------------------------------- بدون تو حيــــات بگردد مــــــــرا ممات پيچيـــــده ي به گنـــــبدِ هوشم به التفات تاکي گريزي از من و از عمـرِ بي ثبات محمود را دو بوســـه ي ديگر بده ذکات اي آسمــــان آبــي يي لعـــل آفتـــاب من ------------------------------------- سه شنبه 20 حمل 1398 خورشيدي که برابر ميشود به 09 اپريل 2019 ترسايي سرودم احمد محمود امپراطور

اي شوخ نازدانــــه ي حاضر جواب من
اي آنکه نيمــه شب تو بيايي بخواب من
پر گشتـــــــه است نام تو اندر کتاب من
بدونِ سيـــخ و کـــوره کشيدي کباب من
بر گو که تا کجا کشد اين اضطراب من

-------------------------------------
تا چشمـکي به چشـــــمِ منِ بينــوا زدي
در جز و مّــــدي خونِ دلِ من شنا زدي
زخمِ دگـــــر به زخمي دلِ بي دوا زدي
اي جان من به خانه ي خورشيد پا زدي
خاکم به ســر نموده اي شرزه عقاب من
هـــر بــــار جلوه ات به نظر ميرسد مرا
دلتنــــگي ها به شمس و قمر ميرسد مرا
شعــــــله به کارگــــــاه جگر ميرسد مرا
تا مــــــرزِ مرگ عـــزمِ سفر ميرسد مرا
تاکي به خاک ريــزي تو جامِ شراب من
گفتم بيـــــا نيــامدي گفتي نصيب نيست
ديدار ما به شهــــــرِ دگر دلفريب نيست
در باغِ غيــــر گرچه مرا عندليب نيست
لعلت ببوسم حاجتِ خرما و سيب نيست
اي عطر بيز گيسويي عارض گلاب من
تيـــــر ام ز شـاًن و دبدبه و لذت و حشم
پايـــــــم فتــاده در رهي عشقِ تو بد رقم
اي پادشـــــاهي من ز سر لطف کن کرم
بي مرگ منــــــزوي نشـــوم در غمِ عدم
کوک است هر کجــــــا سخنِ انقلاب من
سر در رهي تو از دل و از جان فدا کنم
تا پا گــــــذاري خـــــاک رهت توتيا کنم
رويي نيــــکو و پاک تو قبــــــله نما کنم
در کنجِ خانقـــــــــاهِ تــــو رود و دعا کنم
مستحسنِ وجــــاهتِ نيــــک انتخاب من
بالِ خيال و حوصـــله ي من شکسته ي
تـــــــارِ ادايي تــــاب و توانم گسسته ي
بــــارِ دگر تو با رقبـــــــاء يم نشسته ي
ديگر چه خواهي از منِ دلداده خسته ي
اي آتشيــــــــن تحـــــرکِ افـراسياب من
بي تو بهـــار را چه کنــــــم من خزانيم
در آتشِ درون خــــــود آتشـــفشـــــــانيم
دل ميکند به تـــــرکِ تو پــــا در ميانيم
بيت همچــــو آب ميـــــرود از بيکرانيم
يکبـــــــار هم ندادي تو ظالم جواب من
بهـــــر خدا به جــــــان کسي قاتلم نکن
در اين دو روزه زندگي بي حاصلم نکن
با اين همـــــــــه کتاب و قلم جاهلم نکن
در پشتِ کوچــــه و درِ خود سايـلم نکن
مرهـــــم بني به زخـــمِ کهن التهاب من
بدون تو حيــــات بگردد مــــــــرا ممات
پيچيـــــده ي به گنـــــبدِ هوشم به التفات
تاکي گريزي از من و از عمـرِ بي ثبات
محمود را دو بوســـه ي ديگر بده ذکات
اي آسمــــان آبــي يي لعـــل آفتـــاب من

سه شنبه 20 حمل 1398 خورشيدي
که برابر ميشود به 09 اپريل 2019 ترسايي
سرودم
احمد محمود امپراطور

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

"این روی من!!!!" تعمیر دستگاه تصفیه آب در شیراز اطلاعات عمومی ايزوپايپ نگار آسيا کتاب تجاري -آموزشي-علمي-پزشکي Robert ایندکس وار دوربین مداربسته روزگار دو مهندس